Coaching - 2becontinued
16586
page,page-id-16586,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Coaching

UITGANGSPUNTEN VANUIT ONZE VISIE:

Persoonlijkheid is een aantal min of meer stabiele factoren die het gedrag van een persoon consistent maken over verschillende situaties en verschillend van gedrag van anderen in vergelijkbare situaties.

 

Persoonlijkheid wordt naast motivatie en intelligentie gezien als een van de voorspellende factoren die bepalen of iemand op een bepaald gebied competent kan worden. Grofweg de helft van de persoonlijkheid is aangeboren en 50 % is aangeleerd.

 

COACHING IS MAATWERK

Vanuit dit vertrekpunt kijken we naar de mens. Coaching is bij 2becontinued altijd maatwerk. Het kan een re-integratietraject zijn, maar ook waarom iemand vast loopt in een organisatie of functie en niet meer met plezier naar zijn werk gaat. Of puur een ontwikkelingsvraagstuk als onderdeel van een wervingproces.

 

We kijken naar de mens, de persoonlijkheid en zijn drijfveren, maar betrekken ook de context waar binnen iemand functioneert en of hij/ zij wel gelukkig is binnen een organisatie of functie. Dit is altijd maatwerk waarin ieder mens uniek is en de combinatie van factoren bepaald, waarom ontwikkeling succesvol is of soms binnen een bepaalde context juist niet.

2becontinued coaching training

 

ONTWIKKELINGSASSESSMENT

Om valide uitspraken te doen kan een ontwikkelingsassessment een onderdeel vormen van de coaching. Het assessment dient niet alleen competenties te meten; de deelnemer krijgt ook feedback waardoor de dag feitelijk een gerichte leerervaring vormt. Vooral dit laatste is echt onderscheidend en het is vooral voor de deelnemer van belang, zelf tot zinvolle inzichten te komen omtrent zijn of haar eigen situatie.

 

NIP GEREGISTREERD

Coaching gebeurd met behulp van valide instrumenten, bij het NIP (COTAN) geregistreerd en de methodes zijn evidence based.