De mens achter - 2becontinued
16319
page,page-id-16319,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

De mens achter

2becontinued: Liesbeth Filippini

 • LIESBETH FILIPPINI

  LIESBETH FILIPPINI

  Liesbeth Filippini, A&O psycholoog Vrije Universiteit Amsterdam, jarenlange ervaring binnen (semi)overheid en profit sectoren in verschillende rollen; zowel staf als in eindverantwoordelijke lijn functies, op directieniveau maar ook in advieswerkzaamheden. Rode draad in haar carrière zijn veranderingsprocessen en organisatieontwikkeling.

 • MOTTO

  MOTTO

  Ze is in staat om te schakelen tussen de harde organisatie kant en de “zachte” mens/gedrags component om zo tot een ideaal plaatje te komen. Liesbeth combineert een scherpe analyse met kennis over hoe het daadwerkelijk toe te passen en het vervolgens ook te doen. Haar motto “wanneer je tot de kern komt kun je kiezen voor geluk” is ook in haar aanpak zichtbaar.

 • JE EIGEN KEUZES MAKEN

  JE EIGEN KEUZES MAKEN

  Rechtdoorzee, authentiek maar ook confronterend met respect voor de mens, om je in staat te stellen je eigen keuzes te maken. Liesbeth is geregistreerd NIP A&O psycholoog en werkt conform de gedragscode NIP.

MOTTO

“WANNEER JE TOT DE KERN KOMT KUN JE KIEZEN VOOR GELUK.”